Legend Box Demo Ride-kampanje

Indian Motorcycle har kunngjort lanseringen av Legend Box demo ride-kampanjen for å feire ankomsten av den helt nye 2025 Indian Scout til forhandlere. Fra juni til 30. september 2024 vil de som gjennomfører en prøvekjøring av den nyeste versjonen av den ikoniske Scout bli med i en premietrekning for å vinne en Legend Box fylt med offisielle varer verdsatt til €150.

Hver Indian Motorcycle-forhandler i deltakende land vil tilby en Legend Box fylt med gjenstander som t-skjorter, merker, plakater, klistremerker og mer. Det spesifikke innholdet i hver Legend Box vil forbli en hemmelighet frem til premietrekningseventet, planlagt til oktober, når den heldige vinneren hos hver forhandler vil bli avslørt.

I tillegg vil en heldig person i hvert deltakende land vinne hovedpremien: en Golden Ticket verdt €1,000 som kan brukes på offisielle Indian Motorcycle-varer.

2025 Indian Scout har fått eksepsjonelle anmeldelser fra motorsykkelpressen, noe som gjør dette til et ideelt tidspunkt for å oppleve denne legendariske modellen.

For mer informasjon, inkludert vilkår og betingelser, forhandlerlokasjoner og for å bestille prøvekjøring, bør interesserte besøke Legend Box-siden på indianmotorcycle.no

Bestill din Demo Ride

Vilkår og betingelser

 

NST Gardermoen MC AS - 2032 - Maura - Norway